Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Fotoalbum »

Homepage
Multidisciplinaire aanpak
Homepage2
Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum
Homepage3
Unieke omkadering aan zee

Welkom bij de Calimero’s

Welkom in de leefgroep van de allerkleinsten, de Calimero’s.
Hier verblijven baby’s en peuters met complexe aandoeningen, aangeboren of ten gevolge van moeilijkheden na de geboorte. Deze kinderen hebben vaak reeds een lange ziekenhuisopname achter de rug. Het Zeepreventorium vormt de brug tussen ziekenhuis en thuisomgeving. Een gespecialiseerd team zorgt voor de opvolging en behandeling van deze patiëntjes.

Nieuwsberichten

Thumb_vivisol

Fietsen van Milaan naar De Haan voor het Zeepreventorium

Bruggeling Jean-Paul Maeyaert startte vandaag om 11u in Milaan zijn solo fietstocht van 1.440 km naar De Haan. Met dit project onder de titel ViviChallenge wil hij zoveel mogelijk geld ophalen ten voordele van de mucoviscidose werking in het Zeepreventorium.

Lees meer
Thumb_zevende_dag

De Zevende Dag brengt reportage rond bestrijding obesitas

Het aantal mensen met obesitas in Europa blijft stijgen. De Wereldgezondheidsorganisatie luidde nogmaals de alarmbel.  Het actualiteitsprogramma De Zevende Dag bracht een debat. Aan het Zeepreventorium werd gevraagd om hieraan mee te werken.

Lees meer
Thumb_kindergemeenteraad

Kindergemeenteraad De Haan op bezoek

De kindergemeenteraad van De Haan werkt dit jaar rond het thema brandveiligheid. De leden namen het initiatief om sleutelhangers te maken en te verkopen ten voordele van de brandwondenpatiënten in het Zeepreventorium. De kindergemeenteraad werd daarom uitgenodigd om kennis te maken.

Lees meer