Medisch Pediatrisch Revalidatiecentrum

Club Brugge beloont onze spelers

Sportief Scoort! met succes afgerond op Club Brugge.

De jongeren van onze voetbalploeg werden beloond voor hun inzet van de voorbije weken. In januari werden ze uitgedaagd door een aantal spelers van Club Brugge om gezonder en vooral sportiever te leven. Als beloning genoten ze van een leuke namiddag op Club Brugge.

Rondleiding, diploma-uitreiking en slottornooi

De jongeren kregen eerst een kijkje achter de schermen op Jan Breydel onder leiding van 3 ervaren gidsen van Club Brugge. Daarna volgde een plechtig moment in de Perszaal waar alle jongeren van het Zeepreventorium een gepersonaliseerd diploma kregen. Daarnaast kregen ze ook een leuke Club Brugge drinkbeker voor de geleverde inspanningen van afgelopen weken.

Na de diploma-uitreiking volgde nog een slottornooi op één van de oefenvelden van Club Brugge. Team Arsenal haalde het in de finale met een 2-0 overwinning van Team Bayern München en mocht de beker mee naar huis nemen. Maar de focus van dit tornooi lag toch vooral op spelplezier en goede teamgeest bij alle aanwezige ploegen. Als afsluiter keerden de jongeren terug naar de Haan in de enige echte spelersbus van Club Brugge, een unieke ervaring!

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactgegevens

Zeepreventorium
Koninklijke baan 5
8420 De Haan
T 059 23 39 11 
F 059 23 40 57
info@zeepreventorium.be
www.zeepreventorium.be

Nieuwsberichten

Reis rond de wereld

Een reis rond de wereld. Dat was het weekthema van leefgroep D, met Amerika als eindbestemming.

Lees meer

Zeehond gespot

De jongeren van leefgroep G kwamen dit zeehondje tegen tijdens hun wandeling. Volgens het opvangcentrum Sealife was het aan het bekomen van de storm.

Lees meer

Ontbijt voor de vrienden

Een lekker ontbijt klaarmaken voor je vrienden in de leefgroep. Dat kan. Volkan kookte een Turkse omelet en uiteraard werd dit geserveerd met Turks brood. Smakelijk!

Lees meer

Zeepreventorium